home  Home  >  Garantie  >  Garantievoorwaarden
Logo De Dietrich

Garantievoorwaarden

WELKE GARANTIE VOOR WELKE TOESTELLEN ?

Garantie geldig voor alle De Dietrich producten

Onze toestellen zijn gewaarborgd tegen materiaalfouten of intrinsieke werkingsstoringen vanaf de datum van aankoop van het toestel door de gebruiker
(met uitzondering van slijtonderdelen (thermokoppels, verstuivers, elektrodes, dichtingen, zekeringen, enz...), deze vallen niet onder de garantiebepalingen)
  • 2 jaar voor de wandketels (Vivadens, Innovens), boilers, elektrische apparatuur van gietijzeren ketels, branders, regelingen, elektrische toebehoren.
  • 5 jaar voor de gietijzeren en stalen ketellichamen (Elidens 2 jaar), kuipen van de alleenstaande boilers
  • 5 jaar Omnium garantie voor de Evodes AMC en Innovens MCA (voor toestellen aangekocht en geregistreerd tussen 24/2/2018 en 31/12/2018)*
  • 10 jaar voor de zonnepanelen.

*Algemene voorwaarden 5 jaar Omnium garantie Evodens AMC en Innovens MCA

Op Batibouw 2018 stelde De Dietrich de nieuwe Evodens AMC voor, deze vervangt vanaf mei de Innovens MCA.
De Innovens MCA wandketel werd verder ontwikkeld op basis van feedback van zijn gebruikers. De nieuwe ‘Evodens AMC ketels zijn uitgerust met een nieuwe regelaar, een overzichtelijke kleurendisplay, een automatisch bijvulsysteem en een binnenled verlichting.  
Om deze lancering te vieren loopt er op zowel de nieuwe Evodens AMC als de Innovens MCA een tijdelijke actie waarbij de 2 jaar basis omnium garantie wordt verlengd tot 5 jaar omnium garantie*.

De 5 jaar omnium garantie is enkel geldig op de Evodens AMC en Innovens MCA en dit voor toestellen aangekocht en geregistreerd tussen 24/2/2018 en 31/12/2018. Om van de 5 jaar omnium garantie te kunnen genieten moet aan volgende voorwaarden voldaan worden:

  • Het toestel dient online geregistreerd te worden door de installateur via http://action.dedietrich.be uiterlijk 2 weken na indienststelling.
  • 2-jaarlijks onderhoud uitgevoerd door Van Marcke Service of een gecertificeerd installateur.
  • Een vuilfilter moet geïnstalleerd zijn.
  • Waterkwaliteit in de CV-installatie en voor sanitair gebruik moeten voldoen aan de voorschriften van de fabrikant.

Niet inbegrepen in de waarborg zijn de aan slijtage onderhevige onderdelen (ionisatie- en Ontstekingselektrode), sanitaire platenwisselaar, mantelpanelen, rookgasbuizen, schade door overspanning, overstroming, overdruk en schade door oneigenlijk gebruik. Om aanspraak te maken op de 5 jaar omnium garantie dienen onderhoudsattesten en de originele factuur van plaatsing te kunnen voorgelegd worden.