home  Home  >  De Dietrich  >  Onze waarden
Corps de chauffe
Logo De Dietrich incandescent
Personnage

Onze waarden

Al 3 eeuwen lang is succes boeken een doelstelling. Een eis die gebaseerd is op echte waarden : kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid. Als onbetwiste marktleider in Frankrijk, past De Dietrich dit excellentiebeleid in alle domeinen toe.

Bovenal een verhaal van mensen
De Dietrich heeft altijd een essentiële rol gespeeld in het economisch en sociaal leven. Als pionier in de bescherming van de arbeidersrechten, nam de onderneming deel aan grote industriële projecten sinds het begin van de 20ste eeuw. Vandaag de dag, met 2 000 medewerkers die dezelfde doelstelling en dezelfde waarden delen, biedt De Dietrich producten en diensten aan die op Europees niveau erkend zijn en aan de huidige verwarchtingen van de klanten voldoen. Begeleiding, permanente bijstand, contactvaardigheid : De Dietrich staat altijd paraat om u bij te staan.

De hoogste kwaliteitseisen
Ongeacht het model, van het meest eenvoudige tot het meest geavanceerde, alle De Dietrich verwarmingstoestellen beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen. Kwaliteit op het vlak van design, materialen, productie tot aan de afwerking : alles wordt in het werk gesteld om de betrouwbaarheid en de levensduur van de producten te garanderen. Installaties die tijdens hun hele levensduur het De Dietrich logo alle eer aandoen.

Duurzaam innoveren
Bij De Dietrich is innovatie meer dan een traditie, het is een tweede natuur. In vijftig jaar tijd kon het bedrijf prat gaan op meerdere « primeurs » die er kwamen dankzij de inspanningen besteed aan Onderzoek en Ontwikkeling. Meer dan 100 ingenieurs concentreren zich dagdagelijks op de ontwikkeling van nieuwe technologieën die energiebesparing en milieubescherming combineren en spannen zich in de talrijke studie- en onderzoekscentra in om de ketels en andere verwarmingssystemen van morgen te ontwerpen. 
Voor De Dietrich zijn de duurzame innovaties de enige echte.